About

За нас

Mayer Kuvert Network map

ГПВ Куверт ЕООД е българско дружество, създадено през 2000 г. Фирмата е част от групата Майер Куверт Нетуърк /Mayer Kuvert Network/ - първият по големина частен производител на пликове в Европа.

„Mayer Kuvert Network“ означава кооперация между хора, машини и иновационна техника в цяла Европа. Концернът работи всеобхватно в 21 страни с над 30 фирми, сертифицирани по ISO.
През първите месеци на 2008 г. групата от фирми „Mayer Kuvert Network“ постави началото на Глобален Стратегически Алианц, като се обедини с най-големите производители на пликове в САЩ, Испания и Япония. Новото сдружение е единственото по рода си в своята сфера и е регистрирано под името „Global Services Group“. Целта му е да се осъществи допълващо се географско присъствие и да се оптимизира обслужването на клиенти в мултинационален аспект. Мащабите на произвежданите продукти са необятни, крайният потребител би могъл да има достъп до богато портфолио и широк диапазон от услуги.

ГПВ Куверт е водещ доставчик на пощенски пликове в страната. Предлагаме ви пълна номенклатура по европейски стандарт, както и някои нестандартни пликове по отношение на размера и вида на хартията. Разполагаме и със специализирани машини за печат върху пликове и джобове.

Дългогодишните традиции в групата „Mayer Kuvert Network“, модернизацията и съвременните технологии позволяват понятията пликове и джобове да се разпрострат в по-широк спектър и да се асоциират с високо качествена опаковка за документация. Така се въвежда новата търговска марка „Mailmedia“, изградена върху факторите Качество, Сила и Отлично обслужване. „Mailmedia“ е повече от търговска марка, тя е философия, която далеч надхвърля рамките на стандартните директиви за осигуряване на качество. На тази основа водача на европейския пазар Mayer Kuvert GmbH, благодарение на който в България Вие можете да разчитате на същото качество и надеждност чрез “ГПВ Куверт” ЕООД, сега звучи като “Епохата на Mailmedia”, за да смени остарялото понятие плик и джоб. „Mayer Kuvert Network“ поема пълна отговорност към клиента, като непрестанно оптимизира всички процеси, поддържа партньорски взаимоотношения с доставчици на постоянно високо качество, осъществява пълен сервиз, служейки си с гъвкав и мощен машинен парк.

Производствената и печатната база на компанията позволяват изпълняването на поръчки в значителни обеми за кратки срокове.

ГПВ Куверт разполага с офиси в гр. София и гр. Русе и складова база в гр. София. Доставката до клиента в тези градове е безплатна.

През 2006 г. "ГПВ Куверт" ЕООД получи сертификат ISO 9001:2000 за разработена и въведена система за управление на качеството с област на приложение производство, печат и продажба на пощенски пликове.

Стараем се да отговаряме на непрекъснато нарастващите изисквания на клиентите за по-високо качество чрез усъвършенстване на производствените технологии, повишаване на квалификацията на служителите и въвеждане на нови продукти.